Merken en producten

Behandelingen en massages

Twee uitzonderlijke merken die garant staan voor een unieke ervaring

Bij Martin'Spa Fitness and Wellness Club in Genval ben je in de ervaren handen van onze specialisten, die je behandelen met de kwalitatieve producten van Thémaé en Reveel. Resultaat: je voelt je als herboren en je huid ziet er stralend uit na een grondige behandeling.

Voel je goed dankzij Europese topkwaliteit

Martin'Spa Fitness and Wellness Club heeft twee kwaliteitsmerken geselecteerd om je de best mogelijke ervaring te bieden: Thémaé is een Frans merk dat een pioniersrol vervulde op het vlak van met thee verrijkt huidverzorgingsconcentraat met een uiterst doeltreffende antioxidatieve werking. Reveel is een revolutionair Duits merk dat gespecialiseerd is in collageenhuidverzorging en een sterke reputatie heeft in de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten.

 
 

Thémaé, een kopje thee voor je huid

Net zoals thee bekend staat om zijn rustgevende werking en om zijn gezonde eigenschappen, zo zijn ook de behandelingen van Thémaé een ware weldaad voor lichaam en gelaat. Thémaé, in 2007 opgericht door Guillaume Lefèvre en Bertrand Thiery, is een uniek cosmetica- en spaproductconcept dat zijn inspiratie vindt in de wondere wereld van de thee en helemaal gericht is op een heerlijk gevoel.

Thémaé is een Japanse naam die verwijst naar het ritueel van het theezetten. Het viertheeëncomplex van Thémaé is een ode aan de deugden van de gebruikte soorten thee: regenererende witte thee, stimulerende zwarte thee, antioxiderende groene thee en blauwe thee. In combinatie met evenwichtig, zuiver bronwater speelt elke behandeling de troeven van die theesoorten ten volle uit. Martin's Spa Fitness and Wellness Club biedt een selectie van de populairste behandelingen van het merk Thémaé.

Waarom Thémaé? Vanuit respect voor het theeritueel wordt een hoogstaande massage uitgevoerd met bestanddelen die een krachtige, natuurlijke antioxiderende werking hebben.

 

Reveel, een revelatie in schoonheidsbehandelingen

Reveel is een professioneel huidverzorgingsmerk, sterk geënt op medische en wetenschappelijke expertise. Het merk biedt de wetenschappelijk bewezen werking van actieve ingrediënten die de natuurlijke functies van de huid ondersteunen voor optimale resultaten. Reveel geeft de huid nieuwe energie, laat hem weer stralen en verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar.

Zo is er de exclusieve Advanced CryoSafe-methode van Reveel, die de huid regenereert met krachtige actieve bestanddelen. Die producten helpen je huid aan zijn individuele behoeften te voldoen door zijn natuurlijke functies te reactiveren en te versnellen en de broodnodige voedingsstoffen aan te vullen. Met Reveel als partner toveren ze een natuurlijke glans op je huid.

Ontdek de weldaden van de behandelingen met de producten van Thémaé en Reveel tijdens een pauze dat volledig in het teken staat van je welzijn in de Martin'Spa Fitness and Wellness Club in Genval.

 

 

Wegdroommassage

Ontspannende massages

50' - 80'
105€ - 155€

Geniet van de absolute luxe van een 100 % op maat gemaakte massage.

Quick Response Code