Behandelingen en Massages

Behandelingen en massages

Ontsnap voor een massage aan de oevers van het meer van Genval

Lichaamsbehandelingen op maat, dobberen in een aangename jacuzzi, genieten van betoverende massages en wereldse wellnessrituelen geïnspireerd door de vier windstreken, nemen je mee op reis naar een wereld van welzijn zonder zelfs maar Waals-Brabant te verlaten.

 

In Martin'Spa Fitness and Wellness Club in Genval ontsnap je aan de dagelijkse beslommeringen en vind je ontspanning in onze verzorgingsruimtes. De ideale setting om je alleen of met zijn tweeën te laten verwennen. Duik eerst het bubbelbad in en geef je daarna over aan onze specialisten, die je met hun massage- en en schoonheidstechnieken helpen om de batterijen weer helemaal op te laden.

De Martin'Spa Fitness and Wellness Club in Genval biedt een breed gamma aan massages. Zo zijn er relaxatiemassages die alle spanning in je lichaam wegtoveren, energetische massages waarvan je helemaal opkikkert, detoxmassages om je lichaam te zuiveren en ontdekkingsmassages waarbij je op een rustgevende manier kennismaakt met verschillende rituelen van over de hele wereld. Gewoon hier in ons wellnesscentrum in Waals-Brabant.

Ook nodigen we je uit om tot rust te komen tijdens onze lichaamsbehandelingen, zoals wraps of scrubs, die je kunt combineren met een massage of een heilzaam moment in een bubbelbad. Dan zijn er ook nog de schoonheidsbehandelingen en verzorgingssessies voor lichaam en gezicht, geïnspireerd door oriëntaalse tradities, die je allemaal kunt combineren of ervaren binnen een abonnementsformule die ook toegang tot de fitness, thermale baden en massageruimtes omvat.

 

Wil je even de tijd vergeten en tijd nemen voor een echt waardevol moment voor jezelf? In Martin'Spa Fitness and Wellness Club in Genval kun je jezelf op zo een deugddoende break trakteren met bijvoorbeeld een Thémaé-behandeling of een van de specifieke Martin'Spa-behandelingen.

Die massages, die hun inspiratie vinden in tradities van over de hele wereld, zijn speciaal ontworpen om je lichaam en geest tot algehele rust te laten komen en je het best mogelijke gevoel te geven.

De massages die we aanbieden in ons centrum in Waals-Brabant zijn onderverdeeld in vier categorieën: de relaxatiemassages geven je een gevoel van intense ontspanning, de detoxmassages bevrijden je lichaam van gifstoffen, de energetische massages blazen je nieuw leven in en de ontdekkingsmassages laten je kennismaken met wellnesstradities van over de hele wereld. We bieden ook totaalarrangementen, waarbij de eerste twee uur in het teken staan van ontspanning met een massage, je daarna kunt verpozen in het bubbelbad, om te eindigen met een aangename lichaamsbehandeling


Neem een kijkje op deze pagina en ontdek het volledig aanbod van lichaamsbehandelingen en massages. 

 

Martin'Spa Fitness and Wellness Club in Genval biedt tal van lichaams- en gezichtsbehandelingen die je kunt combineren met een massage. Die sequentie is overigens een uitstekende manier om je lichaam voor te bereiden op de opname van de actieve ingrediënten in de producten die we gebruiken tijdens de massage. Als je huid ervoor ontvankelijk is, haal je echt maximaal voordeel uit de weldadige eigenschappen van onze massages. Tussendoor even in het bubbelbad en je wellnesservaring wordt nog rijker. Onze specialisten tippen je overigens graag over de ideale volgorde van onze lichaams-, gezichts- en massagebehandelingen. Ze weten exact hoe ze het maximale effect kunnen sorteren op je lichaam. Tijdens onze massages en lichaamsbehandelingen gebruiken we overigens gerenommeerde merken zoals Thémaé en Reveel, die je huid op meesterlijke wijze helpen te hydrateren. Zo krijgt hij zijn jeugdige uitstraling helemaal terug. Uiteraard kun je bij Martin'Spa Fitness and Wellness Club in Genval ook terecht voor al je schoonheidsbehandelingen, zoals pedicure of harsen.

Ontdek hier  al onze lichaams- en gezichtsbehandelingen.

 

Europese topmerken dragen zorg voor je huid

Martin'Spa Fitness and Wellness Club in Waals-Brabant heeft een bewuste keuze gemaakt uit twee kwaliteitsmerken voor de verzorgingsproducten die gebruikt worden in zijn schoonheidscentrum. Thémaé, een Frans merk geïnspireerd op de traditionele Japanse theetraditie, dat uitpakt met een sterk antioxidatief concentraat, en Reveel, een revolutionair Duits merk dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten.

Wist je dat je je favoriete producten ook gewoon kunt kopen in de Martin'Spa-winkel in Genval en mee naar huis nemen?

Klik hier voor meer informatie over de producten van de merken Thémaé en Reveel.

Lekker luieren in de intieme beslotenheid van een bubbelbad, een reis rond de wereld maken tijdens onze massages of lichaamsbehandelingen combineren met andere verzorgingssessies of fitness?

Neem telefonisch contact met ons op 0032 (0)2 655 74 66 of per e-mail op sparesa.cdl@martinshotels.com
om je bezoek voor te bereiden. We kunnen niet wachten om voor je te zorgen!

Wegdroommassage

Ontspannende massages

50' - 80'
105€ - 155€

Geniet van de absolute luxe van een 100 % op maat gemaakte massage.

Quick Response Code