Thermen

DE thermen

Geniet van een tijdloze ervaring in de thermen van Genval

Een hamam die wonderen doet voor je huid, een zuiverende sauna, een relaxatiezwembad onder een sterrenhemel met Swarovski-kristallen: de thermen van Martin'Spa Fitness and Wellness Club in Genval bieden alle elementen voor een geslaagde wellnessbreak.

Een uitzonderlijk moment in onze thermen in Waals-Brabant.

Of je nu voor of na je verzorging of fitness-sessie de weldadige eigenschappen van de thermen van Martin'Spa Fitness and Wellness Club in Genval ontdekt, alle aanwezige elementen roepen hier het echte wellnessgevoel op. Met het geslaagde huwelijk tussen verzorging en wegdromen in het relaxatiezwembad met Swarovski-sterrenhemel, nodigen deze uitzonderlijke thermen in Waals-Brabant je uit om je lichaam te zuiveren tijdens een pauze in de sauna en om je spierspanning te verlichten met de weldoende stoom van de hammam. Dit kuuroord dompelt je onder in een wereld van sereniteit vanuit het natuurlijke solarium dat een prachtig uizicht biedt op het meer van Genval.

RESERVEREN

 

Ontdek de thermale infrastructuur van je ontspanningscocon in Genval

 

  • Een Hamam De overvloedig bewezen gezondheidsvoordelen voor lichaam en huid maken dat de hamam al eeuwenlang deel uitmaakt van wellnesstradities over de hele wereld. Met een vochtige warmte van 48 °C zuivert deze ruimte van Martin'Spa in Genval je lichaam op een milde manier.
  • Een bruisend bubbelbad Het relaxerende bubbelbad van onze thermen van Genval is geliefd omdat het zoveel voordelen biedt en je spieren er helemaal loskomen. Ontspan zeker nog even in het bubbelbad voor je massage en versterk zo de heilzame effecten van je verzorging.
  • Een relaxatiezwembad Onze thermen in Waals-Brabant nodigen je uit om je onder te dompelen in een nieuwe wereld vol ontspanning waarbij het water van het relaxatiezwembad een temperatuur van 30 °C bereikt. Dankzij de krachtige straal geniet je van een uitstekende schoudermassage. In deze elegante ruimte weerspiegelen de Swarovskikristallen in het water van het zwembad. Die decoratieve franje zorgt voor een betoverende sfeer tijdens je welverdiende wellnesspauze bij zacht, gedimd licht.
  • Een sauna Met een droge warmte van 85°C is de sauna de ideale oplossing om je lichaam te ontdoen van giftige stoffen. Geen wonder dat onze Scandinavische vrienden in het noorden de sauna in hun gezondheidsroutine hebben opgenomen !
  • Een solarium We nodigen je uit op het dakterras van onze thermen gevestigd in Waals-Brabant om te genieten van een ultiem ontspanningsmoment in het solarium. Neem plaats in een van de comfortabele ligstoelen en zetels in deze comfortabele cocon met uitzicht op het meer van Genval en ontspan onder de heerlijke zonnestralen.

Combineer je bezoek aan onze thermen van Genval met een lichaamsverzorging.

Martin'Spa Fitness and Wellness Club in Genval biedt gratis toegang tot de thermen in Waals-Brabant voor elke verzorging van minstens twee uur.

Bij je verzorging van 1 uur tot 1 uur 30 minuten kun je ook genieten van onze thermen, mits betaling van € 17.50 per persoon.

Als je sport, massage en wellness wilt combineren, bieden we de mogelijkheid om de toegang tot de thermen te koppelen aan een massage en een fitnesscoachingsessie van 30 of 60 minuten.

 

Combineer fitness en ontspanning in onze thermen van Waals-Brabant.

Wist je dat onze fitnessabonnementen ook toegang bieden tot de thermen?

Zo kun je tijdens je bezoek sport, sauna, hammam en ontspanning combineren. Je kunt ook deelnemen aan een van onze groepslessen zonder abonnement of genieten van een bezoek aan onze thermen tijdens een dagje wellness ter waarde van € 35.

Tenzij je liever de toegang tot onze thermen koppelt aan een massage en fitnesscoachingsessie van 30 of 60 minuten waarbij je sport, hammam en sauna combineert tijdens een uitzonderlijk verwenuitje.

 

Tarieven en toegang tot de thermen van Martin's Spa Fitness and Wellness van Genval

Het dragen van zwemkleding is overal verplicht in onze thermen in Waals-Brabant.

Kinderen jonger dan 14 jaar

Ouders leden : € 4 

Ouders niet-leden : € 8

Kinderen van 14 tot 17 jaar

Ouders leden : € 8 

Ouders niet-leden : € 15

Maak je wellness moment of je verblijf in ons hotel compleet met een bezoek aan onze thermen in Genval

De toegang tot de thermen is gratis voor de gehele duur van je verblijf bij elke vooraf gereserveerde behandeling van minstens 2 uur per persoon. Je kunt je verzorging van 1 uur tot 1 uur 30 minuten uitbreiden met toegang tot onze thermen van Genval mits betaling van € 15 per persoon. Wil je liever geen verzorging boeken? In dat geval heb je toegang tot onze thermen in Waals-Brabant vanaf € 35 per persoon per dag voor de gehele duur van je verblijf, tenzij de toegang al in je reservering is inbegrepen.

BOEK

 

Beleef een wonderlijke ervaring in de sauna, hammam en de natuurlijke omgeving van de thermen van Martin'Spa Fitness and Wellness Club van Genval.

Neem contact op per telefoon op 0032 (0)2 655 74 66 of per e-mail op het adres sparesa.cdl@martinshotels.com
om je volgende wellnesservaring te reserveren.

Wegdroommassage

Ontspannende massages

50' - 80'
105€ - 155€

Geniet van de absolute luxe van een 100 % op maat gemaakte massage.

Quick Response Code